Jahti & VahtiTarjous!Ateria kaupan päälle säkin ostajalle

Ateria kaupan päälle säkin ostajalle

Jokainen ison (10 kg tai 15 kg) Jahti&Vahti-säkin ostaja saa maistuvan Jahti&Vahti-aterian veloituksetta tammi-helmikuun ajan.

Jahti&Vahti-ateriat ovat herkullisia täysravintoja, joita voi syöttää sellaisenaan tai kuivamuonan ohessa. Avaamaton ateria säilyy huoneenlämmössä. Vaihtoehtoja on kolme erilaista: uutuudet Kana-ateria sekä Riista-ateria ja tuttu, pitkäaikainen suosikki Liha-ateria.

Jahti&Vahti-kuivamuonista puolestaan löytyy sopivat vaihtoehdot tavallisen suomalaisen koiran kaikkiin elämäntilanteisiin. Aikuisten koirien vaihtoehtoja ovat Kana ja Riisi, Lammas ja Riisi sekä Viljaton. Kovempaan kulutukseen suosittelemme Energiaa, Extra Energiaa tai Viljatonta. Seniorikoirat ja vähemmän kuluttavat löytävät toimivan vaihtoehdon vihreästä Kevyt-säkistä.

Pennuille ja kasvaville koirille on suunniteltu omat, niiden tarpeet täyttävät Pentu– ja Junior-ruoat. Pentu toimii erinomaisesti myös tiineille ja imettäville emoille sekä pienen nappulakokonsa vuoksi pienikokoisille, runsaasti energiaa vaativille aikuisille koirille.

Kampanja on voimassa hyvinvarustetuilla jälleenmyyjillä 3.1.-28.2.2022 välisenä aikana. Käy hakemassa omasi tai tilaa verkkokaupasta tuotteen omalta sivulta!