Jahti & VahtiArtikkelitJahti&Vahti on jatkossa kotimainen!

Jahti&Vahti on jatkossa kotimainen!

Pitkään suunniteltu ja valmisteltu uudistus on nyt julkista ja voimme iloksemme kertoa, että Jahti&Vahti-kuivaruokien valmistus siirtyy Suomeen! Keväästä 2022 alkaen kuivaruoat valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista. Jatkossakin Jahti&Vahti-koiranruokasarja vastaa monipuolisesti erilaisten koirien tarpeisiin ja sarjasta löytyy sopiva ruokavaihtoehto koiran jokaiseen elämänvaiheeseen. Tutut ruokavaihtoehdot Pennusta Extra Energiaan säilyvät valikoimassamme, jolloin koiranomistajan on mahdollista valita kotimaista, laadukasta kuivamuonaa jokaiselle koiralle. Sarjastamme löytyvät ruoat lisäksi niin kasvavalle pennulle, aktiiviselle metsästyskoiralle kuin ikääntyvälle seniorillekin.

Kotimainen tuotanto mahdollistaa elintarviketuotannon raaka-aineiden tehokkaan hyödyntämisen ja esimerkiksi kotimainen kananliha sekä kypsennetty, kuorittu kaura ovat toimivat koirilla mainiosti. Suomalaiset raaka-aineet ovat laadultaan huippuluokkaa ja erinomaisesti jäljitettävissä, tarvittaessa esimerkiksi kanan pystymme jäljittämään aina tilatasolle saakka. Uusissa resepteissä suurena ylpeytenämme huippulaatuisten ainesosien lisäksi on Hankkijan patentoitu Progut®-suolistoparanne, joka hellii koiran mahaa ja tukee elimistön vastustuskykyä sekä suolistoterveyttä.

Jahti&Vahti-ruokasarja valmistetaan keväästä 2022 alkaen kokonaan Suomessa

Kuivaruokien valmistus aloitetaan asteittain kevään aikana tehtaalla, jossa ympäristövastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessä. Nykyaikainen tehdas toimii ympäristöä huomioiden ja tehtaan aurinkopaneelit tuottavat suuren osan tuotannon vaatimasta sähköstä. Tehtaalla koiranruokien valmistuksessa syntyvää hukkalämpöä kerätään talteen sekä hyödynnetään uudelleen eri toiminnoissa.

Jahti&Vahti-kuivaruoat kantavat ylpeydellä Avainlippua osoituksena suomalaisesta valmistuksesta!