Jahti & VahtiKaikki tuotteetkuivaruoatJahti&Vahti Lammas ja Riisi

Jahti&Vahti Lammas ja Riisi

Jahti&Vahti Lammas ja Riisi on aikuisille koirille sopiva täysravinto, joka sisältää ainoana liharaaka-aineena korkealaatuista lampaanlihaa ja sopii näin myös koirille, jotka ovat allergisia muille eläinproteiineille.

Lampaanliha on erittäin maistuvaa ja se sisältää myös välttämättömiä aminohappoja, jotka ylläpitävät vastustuskykyä sekä edistävät lihasten hyvinvointia ja tervettä kehitystä.

Yksinkertaisen ja kevyen reseptin ansiosta sekä korkean riisipitoisuuden vuoksi Jahti&Vahti Lammas ja Riisi on erittäin hyvin sulavaa. Tuote sisältää kohtuullisesti valkuaista (23,0 %) sekä rasvaa (10 %) ja sopii siten hyvin normaaliaktiivisille tai vähemmän liikkuville koirille.

Jahti&Vahti Lammas ja Riisi ei sisällä gluteenia. Nappulan muoto on pyöreä ja muita JV-laatuja pienempi nappula, joka sopii kaikille roduille.

Koostumus: 

Karitsanlihajauho 25,0 %; riisi 25,0 %; täysjyvämaissi; juurikaskuitu; siipikarjanrasva; hernetärkkelys; hiiva; maissigluteeni; kivennäiset; johanneksenleipäpuujauhe. Huom! Tarkista koostumus säkistä ennen tarjoamista.

Käyttö- ja annosteluohje

Tarjoile Jahti&Vahti Lammas ja Riisi -täysravinto kuivana tai vedellä kostutettuna. Pidä raikasta vettä koiran saatavilla. Päivittäinen annos riippuu koiran iästä, koosta, rodusta ja aktiivisuudesta.

354 Kcal

Energiaa

23 %

Valkuaista

10 %

Rasvaa
Koiran painoSuuntaa-antava annos, g / vrk
5 kg65 g
10 kg125 g
20 kg205 g
30 kg280 g
40 kg345 g
60 kg470 g
80 kg585 g

Liittyvät tuotteet

Koiran ikä: aikuinen, seniori
Aktiivisuus: Korkea, Matala, Normaali
Energia: 241 Kcal | Valkuainen: 21,5% | Rasva: 19,5%

Koiran ikä: aikuinen, seniori
Aktiivisuus: Korkea, Normaali
Energia: 387 Kcal | Valkuainen: 25% | Rasva: 17%

Koiran ikä: aikuinen, seniori
Aktiivisuus: Matala, Normaali
Energia: 351 Kcal | Valkuainen: 20% | Rasva: 8%