Jahti & VahtiKaikki tuotteetateriatJahti&Vahti Liha-ateria

Jahti&Vahti Liha-ateria

Jahti&Vahti Liha-ateria on kotona, matkoilla, luonnossa tai metsästysretkillä kätevä koiran eväs. Jahti&Vahdin koiranmakkara on laadukasta lihaa helppokäyttöisessä kilon pakkauksessa ja mukavaa sekä maittavaa vaihtelua ruokalistaan koiralle kuivaruokien rinnalla. Liha-ateria sopii koirien kuivaruokien lisukkeeksi kuin sellaisenaan. Liha-ateria on täysravintoa eli se sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet.

Liha-aterian tuoreiden ja kotimaisten raaka-aineiden herkullinen koiranruoka sisältää 21,5 % valkuaista ja 19,5 % rasvaa. Liha ovat naudan- ja sianlihaa. 

Maukas ateria sisältää vatsalle ystävällistä juurikaskuitua ja pellavasiemenrouhetta. Juurikaskuitu on tarpeellisten sulavien kuitujen lähde.

Koostumus: Naudan- ja sianlihaa, soijaa, juurikaskuitua, pellavansiemenrouhetta, mausteita ja vitamiineja. Huom! Tarkista tuoteseloste pakkauksesta ennen ruuan tarjoamista.

Käyttö- ja annosteluohje

Kilon pakkauksiin pakattu Liha-ateria säilyy huoneenlämmössä 6 kuukautta, avattuna jääkaapissa 5-6 päivää. Liha-aterian voit tarjota sellaisenaan tai lisukkeena Jahti&Vahti-kuivaruokien kanssa.

Päivittäinen energiantarpeeksi on katsottu 110 kcal / koiran ME / kg, joka on keskimääräinen normaaliaktiivisen aikuisen koiran energiatarve. Koiran aktiivisuuden ja iän, harrastusten jne. mukaan energiantarve vaihtelee. Vähän liikkuvan tai vanhan koiran ateriaa voi vähentää 10 % ja ennemmän kuluttavan harrastuskoiran ruokamäärää lisätä 10-20 %. Kannattaa seurata myös koiran lihomista/laihtumista ja muuttaa annosta sen mukaan.

241 Kcal

Energiaa

21,5 %

Valkuaista

19,5 %

Rasvaa
Koiran painoAnnos / vrk
3 kg104 g
5 kg152 g
10 kg256 g
15 kg347 g
20 kg432 g
25 kg510 g
30 kg585 g
35 kg657 g
40 kg726 g

Liittyvät tuotteet

Koiran ikä: aikuinen, kasvava koira, pentu, seniori
Aktiivisuus: Korkea, Matala, Normaali
Energia: 418 Kcal | Valkuainen: 36,6% | Rasva: 30,3%

Koiran ikä: aikuinen, kasvava koira, pentu, seniori
Aktiivisuus: Korkea, Normaali