Jahti & VahtiSuomen suosituin koiranruokasarja

Suomen suosituin koiranruokasarja

Jahti&Vahti-sarja sisältää erilaisille koirille jokaiseen elämänvaiheeseen sopivat kuivaruuat. Pikkupentuaika lähtee käyntiin Jahti&Vahti Pentu -ruoalla, kasvava koira kehittyy Junior-ruokaa syöden ja aikuisuudessa löytyy erilaiseen elämäntyyliin sopivia ruokia aina Kevyestä Energiaan ja erittäin kovan kulutuksen Extra Energiaan. Normaaliin aktiiviseen elämäntapaan sopivat Kana ja Riisi, Lammas ja Riisi sekä Viljaton.

Myös ruuansulatukseltaan herkät koirat on huomioitu Jahti&Vahti-sarjassa. Kaikissa ruuissa käytetään hyvin sulavia raaka-aineita mutta erityisesti Kana ja Riisin sekä Viljattoman resepteissä on painotettu niiden sopivuutta herkille koirille.

Kuivaruokien lisäksi Jahti&Vahti-sarjaan kuuluvat suomalaiset avainlipputuotteet Jahti&Vahti-makupalat sekä Liha-ateria, joka on täysravinto ja siten käy ruuaksi joko sellaisenaan tai kuivaruoan ohessa.

Ruokinnan täydentämiseen löytyy myös tuotteita muun muassa laadukas Lohiöljy sekä monipuolinen Omegaöljy. Vitamiinit ja niin kutsutut lisäravinteet voivat olla tarpeen esimerkiksi raakaruokaa syöville koirille tai erikoishuomiota vaativiin elämäntilanteisiin, kuten rankasta urheilusta tai metsästysreissusta palautumiseen tai nivelrikon vaivatessa.

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu

Jahti&Vahti-kuivamuonat valmistetaan Saksassa Joseran tehtailla. Se on saksalainen perheyhtiö, jolta löytyy vahvaa osaamista koiranruokien lisäksi myös elintarvikkeiden valmistuksesta. Yrityksellä on käytössä standardoitu laatujärjestelmä, DIN ISO 9001:2000 sekä rehuturvallisuuden HACCP- hallintajärjestelmä. Josera ei tee eläinkokeita.

Koiranruokiin käytetään vain elintarvikelaatuisia raaka-aineita. Ne hankitaan pitkäaikaisilta kumppaneilta, muun muassa lähialueen viljelijöiltä ja sertifioiduista lihanjalostuslaitoksista. Raaka-aineet tulevat lähes kokonaan EU-alueelta, pääosin Saksasta. Yksittäisiä raaka-aineita joudutaan saatavuuden varmistamiseksi hankkimaan muualta, kuten lammasta Uudesta-Seelannista. Jokainen raaka-aine erä analysoidaan ennen sen hyväksymistä ruoan valmistukseen. Samoin jokainen valmis erä analysoidaan ennen lähettämistä kauppoihin ja edelleen asiakkaille.

Jahti&Vahti-ruokien valmistuksessa ajatellaan myös ympäristöä. Ruokien valmistukseen käytetään ainoastaan ekologista energiaa ja tehtaalle kulkee muun muassa oma rautatie kuljetusten ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Tämän vuoksi Jahti&Vahti-ruoat myös pakataan paperipusseihin, jotka voi kierrättää kartonkijätteen joukossa.

  • Tarkoin valitut, elintarvikelaatuiset raaka-aineet
  • Käytössä vain hyvinsulavaa eläinrasvaa
  • Sopiva ruoka kaikkiin elämäntilanteisiin
  • Ei sisällä vehnää tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.
Usein kysyttyä

Miten koiranruokasäkki kierrätetään?
Mistä maasta liharaaka-aineet ovat peräisin?
Miten löydän koiralleni sopivan ruuan?

Lue vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin Usein kysyttä -sivulla →