Jahti & VahtiTarjous!Mietitkö uutta ruokaa koirallesi?

Mietitkö uutta ruokaa koirallesi?

Kotimaiset Jahti&Vahti-kuivaruuat sisältävät kaikki koirasi hyvinvointiinsa tarvitsemat ravintoaineet. Suoliston normaalia toimintaa ja koiran luontaista vastustuskykyä tukee Progut®-valmiste.
Ensiaskelet uuden ruuan kanssa voit ottaa kätevillä 3 kg pusseilla, jotka saat nyt loppuvuoden ajan edulliseen hintaan. Tämän kokoisella kertaostoksella pystyy testaamaan jo ruuan sopivuutta maistuvuuden lisäksi.

Suuntaa-antavan annosteluohjeen mukaan pussi kestää isommallakin koiralla (30 kg) noin 10 vuorokautta, ja pienemmällä 10 kg painavalla kaverilla 3 kg pussista riittää noin kolmeksi viikoksi. Vaihto uuteen ruokaan kannattaa aina tehdä asteittain sekoittaen uutta nappulaa vanhan tutun ruuan joukkoon.

Pienemmät pussit ovat saatavilla Jahti&Vahti Kana ja Riisistä, Lammas ja Riisistä sekä Viljattomasta. Näistä ja kaikista muistakin kotimaisista Jahti&Vahti-kuivaruuista on saatavilla myös isommat 12 kg säkit.

Aikuisten koirien täysravinnot pähkinänkuoressa:

  • Jahti&Vahti Kana ja Riisi: Normaaliaktiivisten aikuisten koirien ruoka. Sisältää kanaa ainoana eläinproteiinin lähteenä. Sopii myös monille herkkävatsaisille. Valkuainen 28%, rasva 13%.
  • Jahti&Vahti Lammas ja Riisi: Normaaliaktiivisten aikuisten koirien ruoka. Sisältää lammasta ainoana eläinproteiinin lähteenä, joten on vaihtoehto kananlihalle allergisille koirille. Valkuainen 23%, rasva 13%.
  • Jahti&Vahti Viljaton: Aktiivisten ja normaaliaktiivisten aikuisten koirien ruoka. Täysin viljaton, ei sisällä myöskään riisiä tai maissia. Sisältää kotimaista kanaa, perunaa ja hernettä. Valkuainen 30%, rasva 19%.

Kaikki Jahti&Vahti-kuivamuonat sisältävät patentoitua Progut-valmistetta. Progut sisältää vastustuskykyä tukevia betaglukaaneja ja nukleotidejä, jotka myös ylläpitävät suoliston pintarakennetta ja edistävät hyödyllisten bifidobakteerien ja laktobasillien kasvua. Kuivamuonan mukana Progut tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa päivittäin.

Pienemmät pussit suosikkiruuista saat joulukuun loppuun saakka edulliseen tutustumistarjoushintaan. JV Kana ja Riisi, Lammas ja Riisi ja Viljaton 3 kg maksavat 13,59€ (norm. 15,99-16,99€). Hinnat ovat voimassa Hankkijan myymälöissä sekä verkkokaupassa. Pääset tilaamaan ruuat kätevästi kotiin ilman toimituskuluja myös tuotesivun kautta: Kana ja Riisi, Lammas ja Riisi ja Viljaton.