Jahti & VahtiTarjous!Herkkävatsaisille koirille

Herkkävatsaisille koirille

Yhä useampi koira kärsii herkästä ruuansulatuksesta. Jahti&Vahti-sarjasta löytyy monelle herkkävatsaiselle toimivat tuotteet. On yksilöllistä, mikä ruoka toimii kenelläkin mutta ensimmäisenä herkkävatsaisen koiran omistajan kannattaa tutustua seuraaviin:

  • Jahti&Vahti Kana ja Riisi – valmistuksessa on käytetty kotimaista kananlihaa, ja resepti on kehitetty hyödyntäen herkänkin koiran suolistolle hyvin soveltuvat raaka-aineet.
  • Jahti&Vahti Viljaton – nimensä mukaisesti täysin viljaton vaihtoehto. Ei sisällä myöskään riisiä tai maissia mutta runsaasti kotimaista kanaa.
  • Jahti&Vahti Maitohappobakteeri – ruuansulatuskanavan häiriötilanteisiin, voidaan käyttää myös stressaavassa elämänvaiheessa, kuten pennun muuttaessa uuteen kotiin.

Kaikki Jahti&Vahti-kuivamuonat sisältävät patentoitua Progut-valmistetta. Jahti&Vahti Maitohappobakteeri sisältää sitä extra-annoksen, joka on tarpeen pulmatilanteissa, kuten ripulin yllättäessä. Progut sisältää vastustuskykyä tukevia betaglukaaneja ja nukleotidejä, jotka myös ylläpitävät suoliston pintarakennetta ja edistävät hyödyllisten bifidobakteerien ja laktobasillien kasvua. Kuivamuonan mukana Progut tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa päivittäin.

Molempia kuivamuonia on saatavissa sekä 3 kg että 12 kg pusseissa, Maitohappobakteeri on 150 g pakkauksessa.

ps. Vielä yksi ässä herkkävatsaisen koiran ruokailuhetkiin: Jahti&Vahti Kana-ateria! Märkäruoka houkuttelee syömään, mikäli olo on hieman nuutunut ja apea, ruokahalu heikko. Kana-ateria on kuivaruokien tavoin täysravinto eli toimii sellaisenaan päivittäisessä ruokinnassa. Toki sopii mainiosti myös kuivamuonan joukossa tarjoiltuna.