Jahti & VahtiKaikki tuotteetruokinnan täydentäminenJahti&Vahti Maitohappobakteeri

Jahti&Vahti Maitohappobakteeri

Jahti&Vahti Maitohappobakteeri on koirille suunniteltu täydennysrehuvalmiste, jota suositellaan annettavaksi ruoansulatuskanavan häiriötilanteissa kuten ripulin aikana. Maitohappobakteerit tasapainottavat ruoansulatuskanavan pH:ta ja edesauttavat suoliston optimaalisen mikrobikannan ylläpitämistä ja muodostumista. Se on erikoisruokavalio ravinnon avulla vahvistamiseen ja toipumiseen.

Maitohappobakteerien lisäksi tuote sisältää löysää ulostetta kiinteyttävää pektiiniä ja patentoitua Progut®-suolistoparannetta. Progut® –hiivavalmiste sisältää vastustuskykyä tukevia betaglukaaneja ja nukleotidejä, jotka myös ylläpitävät suoliston pintarakennetta ja edistävät hyödyllisten bifidobakteerien ja laktobasillien kasvua. Lisäksi mannoproteiinit sitovat itseensä haitallisia bakteereita ja edistävät näin ruoansulatuskanavan mikrobitasapainon saavuttamista.

Koostumus: Hydrolysoitu panimohiiva ProGut®, pektiini. Huom! Tarkista koostumus pakkauksesta ennen käyttöä.

Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut aineet: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 4b1707 3,2 x 1010 pmy/kfe/cfu/kg

Käyttö- ja annosteluohje

Käyttöä suositellaan ruuansulatushäiriöiden ehkäisemiseksi, niiden aikana ja jälkeen 10-15 päivän ajan. Sekoitetaan ruokaan. Suositetaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä ja käyttöajan pidentämistä.

34 %

Valkuaista

1 %

Rasvaa
Koiran painoMittaa päivässä
Alle 5 kg1/4
5-15 kg1/2
15-25 kg1
25-35 kg1,5
35-45 kg2
45-55 kg2,5
yli 55 kg3