Jahti & VahtiTarjous!Viljattomassa riittää energia

Viljattomassa riittää energia

Jahti&Vahti Viljaton sopii normaaliaktiivisille koirille, mutta takaa hyvin myös riittävän energian saannin aktiivisilla koirilla, sillä sen valkuaispitoisuus on 30% ja rasvapitoisuus nousee 19%:iin.

Tuote on lihaisa ja nimensä mukaisesti viljaton suomalainen koiranruoka, joka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet. Sen laadukas valkuainen on peräisin suomalaisesta siipikarjasta. Jahti&Vahti Viljaton sopii myös koirille, joilla on herkkä ruuansulatus. 

Ruuassa mahaa hellii Progut®-suolistoparanne, joka on ainutlaatuinen, patentoitu valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

Suosikkiruuan saa lokakuun loppuun saakka edulliseen kampanjahintaan. JV Viljaton 12 kg:n tarjoushinta on 40,45€ (3,37€/kg, norm. 44,95€). Hinnat ovat voimassa Hankkijan myymälöissä sekä verkkokaupassa. Pääset tilaamaan ruuat kätevästi kotiin ilman toimituskuluja myös tuotesivun kautta: Jahti&Vahti Viljaton.