Jahti & VahtiTiesitkö?Uutuus – JV Viljaton Kalkkuna saatavilla!

Uutuus – JV Viljaton Kalkkuna saatavilla!

Jahti&Vahti-kuivaruokasarjaa täydentävä JV Viljaton Kalkkuna on saapunut myymälöihin! Ruoka sopii hyvin normaaliaktiivisille koirille mutta on myös vähemmän energiaa kuluttavalle tai ikääntyvälle sopiva valinta.

Jahti&Vahti Viljaton Kalkkuna -ruuan laadukas valkuainen on peräisin kalkkunasta, joka on ruuan ainut eläinproteiinin lähde. Näin ruoka on JV Lammas ja Riisin rinnalle toinen vaihtoehto niille koirille, jotka eivät voi syödä kanaa.

Ruoka sopii myös koirille, joilla on herkkä ruuansulatus. Luonnollisesti ruuassa on mukana Progut tukemassa koiran vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa. Nimensä mukaisesti ruoka on viljaton eli se ei sisällä vehnää, kauraa, ohraa, maissia tai riisiä.

JV Viljattomassa Kalkkunassa on 28% valkuaista ja 12% rasvaa. Ruualla on muiden Jahti&Vahti-kuivaruokien ja -täydennysrehujen tapaan Avainlippu.

Ennestään tuttu Jahti&Vahti Viljaton jatkaa valikoimissa JV Viljattoman Kalkkunan rinnalla. JV Viljaton on korkeamman energiapitoisuutensa ansiosta ainoita aktiivikoirille sopivia suomalaisia viljattomia ruokia. JV Viljaton Kalkkuna on puolestaan kevyempi vaihtoehto viljatonta ruokaa etsivälle.

Jahti&Vahti Viljaton Kalkkuna pähkinänkuoressa:

  • Nimensä mukaisesti viljaton koiran kuivamuona
  • Täysravinto, jonka ainoa eläinproteiinin lähde on kalkkuna

  • Sisältää Progut-valmistetta, joka tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa.

Jahti&Vahti Viljaton Kalkkuna -täysravintoa on saatavilla 12 kg säkeissä hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Hinta 44,95€ (3,74€/kg) on toistaiseksi voimassa Hankkijan myymälöissä.