Jahti & VahtiArtikkelitVoita vuoden koiranruoat

Voita vuoden koiranruoat

Osallistu arvontaan tilaamalla uusi Jahti&Vahti-uutiskirje. Pysyt ajan tasalla Jahti&Vahti-tarjouksista, -uutuuksista ja -arvonnoista sekä muista koiramaisista asioista. Samalla juuri sinun koirasi saattaa ansaita vuoden koiranruoat eli 10 säkkiä (10 tai 15 kg) Jahti&Vahti-kuivamuonaa valintasi mukaan (arvo 250-370 euroa).

Kirjeitä lähetetään muutaman kuukauden välein ja voit perua kirjeen tilauksen milloin tahansa.

Tilaan seuraavan uutiskirjeen:Arvonnassa palkintona on vuoden koiranruoat eli 10 säkkiä (10 tai 15 kg) vapaavalintaista Jahti&Vahti-kuivamuonaa. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.

Osallistumisaika kilpailuun on 15.4.-31.5.2021. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole Hankkijan työntekijöillä.

Arvonta suoritetaan viimeistään 10.6.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Hankkijan tietosuojaselosteen mukaisesti.