Jahti & VahtiArtikkelitVoita 100 kg koiranruokaa

Voita 100 kg koiranruokaa

Osallistu arvontaan tilaamalla uusi Jahti&Vahti-uutiskirje. Pysyt ajan tasalla Jahti&Vahti-tarjouksista, -uutuuksista ja -arvonnoista sekä muista koiramaisista asioista. Samalla juuri sinun koirasi saattaa ansaita 100 kg koiranruokaa eli pääsee herkuttelemaan uutuustuotteilla.

Kirjeitä lähetetään muutaman kuukauden välein ja voit perua kirjeen tilauksen milloin tahansa.

Arvonnassa palkintona on 50 Jahti&Vahti Riista-ateriaa ja 50 Jahti&Vahti Kana-ateriaa (arvo 300 euroa). Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.

Tilaan seuraavan uutiskirjeen:Arvonta suoritetaan viimeistään 10.10.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Hankkijan tietosuojaselosteen mukaisesti.