Jahti & VahtiArtikkelitTilaa uutiskirje ja voita vuoden koiranruuat

Tilaa uutiskirje ja voita vuoden koiranruuat

Tilaa Jahti&Vahti-uutiskirje. Pysyt ajan tasalla Jahti&Vahti-tarjouksista, -uutuuksista ja -arvonnoista sekä muista koiramaisista asioista.

Arvonnassa palkintona on vuoden koiranruoat eli 10 säkkiä (10 x 12 kg) vapaavalintaista, kotimaista Jahti&Vahti-kuivamuonaa (arvo 290-390 euroa). Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.

Tilaan seuraavan uutiskirjeen:Jahti&Vahti-kuivamuonat valmistetaan Suomessa, pääosin kotimaisista raaka-aineista. Valikoimasta löytyy sopiva ruoka kaikenikäisille koirille erilaisiin tarpeisiin. Kaikki Jahti&Vahti-ruuat sisältävät Progut-valmistetta, jonka tehtävänä on tukea suoliston hyvinvointia ja koiran vastustuskysyä.

Tutustu tarkemmin suomalaisiin Avainlippu-tuotteisiin, Jahti&Vahti-kuivamuoniin Tuotteet-osiossa.

Osallistumisaika kilpailuun on 12.7. -31.8.2022. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole Hankkijan työntekijöillä. Arvonta suoritetaan viimeistään 15.9.2022. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Uutiskirjeen tilaajan henkilötietoja käsitellään Hankkijan tietosuojaselosteen mukaisesti.