Jahti & VahtiArtikkelitTassuvoide hoivaa koiran anturoita

Tassuvoide hoivaa koiran anturoita

Koiran polkuanturat ovat kovalla koetuksella etenkin syksyn kurakeleillä ja talven pakkasten saapuessa. Syksyisin mutaiset lenkkipolut ja runsaat tassupesut saattavat kuivattaa koiran anturoita ja varpaanvälejä. Likainen iho on herkempi ihovaurioille, joten tassujen puhtaanapito ja huolellinen kuivaus ennen rasvausta on tärkeää. Talviaikaan taas tiesuola ja hiekoitus sekä ankarat pakkaset pistävät koiran tassut koville. Jahti&Vahti Tassuvoide on oivallinen hoitotuote polkuanturoiden ja varpaanvälien herkän ihon hoitoon sekä suojaamiseen.

Käyttämällä Tassuvoidetta pidät koirasi polkuanturat joustavina ja pehmeinä, jolloin ne ovat myös paremmin suojassa halkeamilta ja haavaumilta. Voide nopeuttaa herkän ihon paranemista ja vähentää lisäksi tassujen kutinaa.

Uudistunut Jahti&Vahti Tassuvoide on koostumukseltaan aiempaa versiota helpommin levittyvää ja miellyttävää käsitellä. Voide on antiseptinen ja sisältää muun muassa mehiläisvahaa, E-vitamiinia sekä teepuuöljyä. Tassuvoide on pakattu helposti avattavaan laakeaan 100 millilitran purkkiin, josta voidetta on näppärä sipaista sormella koiran tassujen pohjiin. Tuotteella on Avainlippu-merkintä osoituksena kotimaisuudesta.

Uudistunut Jahti&Vahti Tassuvoide pakataan kätevään 100 millilitran purkkiin. Laakeasta purkista voiteen sipaisu koiran anturoihin on helppoa ja nopeaa!

Miten Tassuvoidetta käytetään?

Hiero Tassuvoidetta puhtaisiin ja kuiviin anturoihin sekä varpaiden väleihin kerran tai kahdesti päivässä. Voide on helppo sivellä tassuihin ja se imeytyy nopeasti. Tassuvoiteen ominaistuoksu auttaa estämään koiraa nuolemasta tassujaan heti rasvauksen jälkeen. Vältäthän voiteen joutumista silmiin tai lasten ulottuville.