Jahti & VahtiTarjous!Riittävä energia pitää aktiivisen koiran liikkeessä

Riittävä energia pitää aktiivisen koiran liikkeessä

Jahti&Vahti Energia ja Extra Energia ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja aktiivisen koiran ruokia. Huolella kypsennetyissä, suomalaisissa ruuissa on lihaisa koostumus. Sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet auttavat koiraa voimaan hyvin.

Koira tarvitsee keskimääräistä enemmän energiaa monenlaisissa tilanteissa, kuten

• runsas liikunta normiarjessa
• pitkäkestoinen työskentely esim. paimennuksessa, metsästyksessä, vetolajeissa ja muussa koiraurheilussa
• nuori, paljon energiaa kuluttava koira
• tiine tai imettävä narttu

Jahti&Vahti Energia -täysravinto sisältää kaikki tarpeelliset vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet paljon liikkuvalle metsästys- ja urheilukoiralle. Mitä enemmän koira liikkuu, sitä enemmän se tarvitsee E-vitamiinia. Tämän vuoksi Jahti&Vahti Extra Energian reseptissä ruoan E-vitamiinipitoisuus on nostettu tasolle 500 mg / kg.

Kun valmistus siirtyi Suomeen, energiaruokien reseptejä muokattiin entistä paremmin asiakkaiden toiveita vastaaviksi. Jahti&Vahti Energiassa ja Extra Energiassa rasva- ja valkuaispitoisuudet nousivat. Energiassa rasvaa on nykyisin 20% ja valkuaista 26%, ja Extra Energiassa rasvaa 25% ja valkuaista 30%. Näin ruoka palvelee entistä paremmin työkoirien tarpeita.

Kaikki Jahti&Vahti-kuivamuonat sisältävät patentoitua Progut-valmistetta. Progut sisältää vastustuskykyä tukevia betaglukaaneja ja nukleotidejä, jotka myös ylläpitävät suoliston pintarakennetta ja edistävät hyödyllisten bifidobakteerien ja laktobasillien kasvua. Kuivamuonan mukana Progut tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa päivittäin.

Aktiivikoirien suosikkiruuat saat syyskuun loppuun saakka edulliseen kampanjahintaan. JV Energia 12 kg maksaa 33,25€ (norm. 36,95€, 2,77€ / kg) ja JV Extra Energia 38,65€ (norm. 42,95€, 3,22€ / kg). Hinnat ovat voimassa Hankkijan myymälöissä sekä verkkokaupassa. Pääset tilaamaan ruuat kätevästi kotiin ilman toimituskuluja myös tuotesivun kautta: Jahti&Vahti Energia, Jahti&Vahti Extra Energia.