Jahti & VahtiTiesitkö?Progut® on ainutlaatuista koirien ruokinnassa

Progut® on ainutlaatuista koirien ruokinnassa

Jahti&Vahti-ruuissa mahaa hellii ainutlaatuinen Progut®-valmiste, joka saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.

Progutin toimintamekanismissa on kolme vaihetta. (1) Se tukee vastustuskykyä, mikä auttaa taistelussa infektioita vastaan. (2) Toiseksi se vähentää haitallisten bakteerien, kuten E.colin, kiinnittymistä, (3) ja kolmanneksi se muuntaa ja vakauttaa suolistomikrobistoa.

Kuvassa Progut®-valmisteen toimintamekanismin kolme vaihetta.

Ensimmäistä kertaa koiranruossa saatavilla oleva, patentoitu Progut sisältää happohydrolysoitua panimohiivaa. Hydrolyysissa hiivan bioaktiiviset ainesosat vapautetaan optimaalisella tavalla, jolloin niistä saadaan paras mahdollinen hyöty koiran ravitsemuksen ja puolustusjärjestelmän kehittymisen kannalta.

Progut on eri asia kuin koiran elimistön normaaliflooraan kuuluvat mutta runsastuessaan kiusallisen hiivatulehduksen aiheuttavat hiivat. Panimohiivan tieteellinen nimi on Saccharomyces cerevisiae, hiivatulehduksen koiran korvassa tai muualla elimistössä voivat aiheuttaa esimerkiksi Malassezia pachydermatis tai Candida Albicans. Mikäli hiivatulehdukset ovat koiran kiusana, kannattaa ottaa testiin Progutia sisältävät Jahti&Vahti-kuivamuonat.

Katso tästä kaikki Progut®-valmistetta sisältävät kuivaruuat