Jahti & VahtiArtikkelitMaistuuko Jahti&Vahti pienemmille?

Maistuuko Jahti&Vahti pienemmille?

Uudet pienemmät 3 kg pussit Suomen suosituimmasta, kotimaisesta koiranruokasarja ovat nyt saatavilla. Pikkupussit toimivat mainiosti testauksessa ja reissueväänä, mutta ennen kaikkea pienempien koirien arkiruokinnassa.

Haluaisitko testata pienen tai pienehkön mutta persoonaltaan ison koirasi kanssa uusia Jahti&Vahti-ruokia? Tai syödäänkö teillä jo niitä tyytyväisenä ja haluaisit jakaa ilosanomaa muillekin?

Jos olet innokas somettaja tai / ja kasvattaja ja sinulla on noin 10 kiloisia tai pienempiä koiria ja haluaisit jakaa kokemuksiasi somessa ja / tai kasvateillesi, ilmoittaudu mukaan porukkaan. Etsimme tuotetestaajiksi ja brändilähettiläiksi iloisia ihmisiä, joiden sydäntä lähellä ovat kääpiökoirat tai muuten pienehköt rodut. Lupaamme, että luvassa on maistuvia hetkiä.

Jahti&Vahti on ollut keväästä 2022 alkaen kokonaan suomalaisvalmisteinen ja olemme uudistuksestamme erittäin ylpeitä. Asiantuntijamme ovat hioneet kotimaiset kuivaruuat vastaamaan jokaisen tassuttelijan tarpeisiin. Sopivan ruuan löytävät niin kevyempää ravintoa kaipaavat seniorikoirat, huippukunnossa pidettävät näyttelykoirat kuin ahkerasti kokeissa käyvät harrastuskoirat, kovassa työkunnossa olevat metsästyskoirat sekä mitä rakkaimmat nelijalkaiset perheenjäsenet.

Tahdon mukaan! Miten voin osallistua?

Täyttämällä oheisen lomakkeen ilmoittaudut halukkaaksi ja voit saada kokeiluun uutuuksiamme. Tarjoamme maistatukseen uusia kotimaisia kuivaruokiamme Jahti&Vahti Kana ja riisiä, Jahti&Vahti Energiaa sekä Jahti&Vahti Viljatonta. Kerro lomakkeella, mikä niistä kiinnostaa eniten. Koiranruokasarja on perusteellisen tuotesuunnittelumme tulos ja rinta rottingilla tarjoamme sitä testiin valikoiduille tassuttelijoille ympäri Suomen!

Toivottavasti jaat kokemuksiasi myös sosiaalisen median kanavissasi. Muistathan merkitä meidät julkaisuihin ja tarinoihisi, niin mekin huomaamme postaukset!

Jahti&Vahti-tiimi käy jokaisen hakemuksen yksilöllisesti läpi ja ilmoitamme mukaan valituille erikseen. Mikäli tällä kertaa et tullut valituksi, saattaa vuorosi koittaa maistatuksen muodossa kenties myöhemmin!

Täytäthän lomakkeen 31.1.2023 mennessä. Ruokia on rajoitettu määrä. Tuotteiden toimitus testaajille organisoidaan helmikuun 2023 aikana.