Jahti & VahtiElävästä elämästäKyllä maistuu Bulgarian katukoirille

Kyllä maistuu Bulgarian katukoirille

”Bulgariassa oli juuri löytynyt kadulta yksi koira, joka oli erittäin laiha. Veimme auttajalle säkin Energia-ruokaa, että koira saa hyvän startin elämään. Perhe pitää koiran ja se steriloidaan yhdistyksen tuella”, iloitsee Kodittomat Bulgarian Koirat -yhdistyksen aktiivi Sari Holopainen. Katso video Facebook-sivultamme: https://fb.watch/8N0BFZSgA1/.

Kodittomat Bulgarian Koirat ry on suomalainen vapaaehtoisyhdistys, joka tekee työtä Bulgarian katukoirien ja -kissojen hyvinvoinnin eteen. Yhdistys auttaa kaduille hylättyjä ja sinne syntyneitä lemmikkejä tukemalla paikallisia löytöeläintarhoja. Rahalahjoituksia kohdistetaan niin sterilointi-, eläinlääkäri-, lääke- kuin ruokintakustannuksiin.

”Yhteistyötarhamme sijaitsevat Kavarnassa ja Aksakovossa. Toteutamme sterilointikampanjoita varojen mukaan Bulgarian eri kaupungeissa”, kertoo Sari yhdistyksen toiminnasta.

Jahti&Vahti tukee täydellä sydämellä eläinsuojelutyötä. Kodittomat Bulgarian Koirat ry otti meihin alkusyksystä yhteyttä ruokalahjoitusten tiimoilta ja onneksemme pystyimme lahjottamaan varaston rikkonaisten ruokasäkkien kuorman hyvään tarkoitukseen.

Tässä jutussa olevat kuvat ovat yhdistyksen kolmelta tarhalta Bulgariasta, ja kuvat on ottanut Sari Holopainen syyskuussa 2021. Kodittomat Bulgarian Koirat ry pyörii täysin palkatta ja avustukset käytetään lyhentämättöminä eläinten hyvinvoinnin edistämiseen.