Jahti & VahtiArtikkelitKoiranruokaa kotimaasta – Jahti&Vahti-nappulat valmistetaan Liedossa

Koiranruokaa kotimaasta – Jahti&Vahti-nappulat valmistetaan Liedossa

Keväällä 2022 alkanut kotimaisuusuudistus on edennyt joutuisasti, ja kaikkia kahdeksaa nappulaa valmistetaan parhaillaan Suomessa. Jahti&Vahti-kuivamuonien valmistus tapahtuu Liedossa nykyaikaisella tehtaalla, jossa toimintaa ohjaa ympäristövastuullisuus kaikessa tekemisessä. Liedon tehtaan omat aurinkopaneelit tuottavat suuren osan tuotannon vaatimasta sähköstä. Tehtaalla koiranruokien valmistuksessa syntyvää hukkalämpöä kerätään talteen sekä hyödynnetään uudelleen eri prosesseissa.

Jahti&Vahti-nappuloissa hyödynnetään kotimaisia, elintarvikelaatuisia raaka-aineita ja elintarviketeollisuuden sivuvirtoja niiltä osin, kun se on mahdollista. Ruokien pääraaka-aineena käytetään kotimaista kananlihaa, joka on mahdollista jäljittää aina maatilalle saakka. Kaikki kuivaruokamme ovat vehnättömiä, soijattomia ja maissittomia. Nappuloissa hyödynnetään kypsennettyä ja kuorittua kotimaista kauraa, joka on sulavuudeltaan ja käyttökelpoisuudeltaan loistavasti koiran hyödynnettävissä. Viljattomassa ruuassamme kauran korvaa kotimainen perunatärkkelys. Tutustu uudistuneisiin kuivamuoniimme tarkemmin täällä.

Jahti&Vahti-kuivaruoille on myönnetty Avainlippu-merkintä osoituksena suomalaisesta valmistuksesta. Avainlipun ohella toinen ylpeydenaiheemme on Progut®, jota on lisätty kaikkiin nappuloihimme valmistusvaiheessa. Progut® on Hankkijan patentoima tuote, joka tukee koiran suoliston hyvinvointia ja sitä kautta koiran vastustuskykyä. Lue lisää Progut®:sta täältä.