Jahti & VahtiElävästä elämästäJahti&Vahti-tiimin nelijalkaiset joulutohinoissa

Jahti&Vahti-tiimin nelijalkaiset joulutohinoissa

Joulun kunniaksi osa tassuttelevista kollegoistamme esittäytyy! Nämä karvakuonot temmeltävät joulunalusaikana touhuten monenmoista, lue lisää koirista ja heidän palvelusväestään kuvien alta.

Koko Jahti&Vahti-tiimi toivottaa vauhdikasta ja riemukasta joulun aikaa tassukansalle!

Kuvassa poseeraa australianpaimenkoira Taavi, joka tuotesihteerimme Julian matkassa vaikuttaa myös Hyvinkään toimistollamme. Taavin ehdoton suosikki on Jahti&Vahti Viljaton-nappulat, jotka ovat käytössä päivittäin niin ruokinnassa kuin treenipalkkioina.

Téo on kolmevuotias brasilianterrieri ja hänen omistajansa Sini työskentelee niin ikään Hyvinkään toimistolla tuotesihteerinä. Rauhallisina toimistopäivinä Téo kulkee mukana myös konttorille ja kylminä talvipäivinä ihan parasta on kaivautua joko peiton alle tai emännän villatakin sisään!

Tontut liikkuvat jo, sen tietää Sisukin! Sisu on viisivuotias unkarinvizsla, jonka omistaja Johanna pyörittää Kajaanin myymälää. Sisu elää aktiivista koiranelämää toimien treenikaverina niin lintumetsällä, uintireissuilla kuin potkurinkin vedossa. Suosikkituotteet aktiivieloon ovat Jahti&Vahti Nivelravinne ja koirien Jahti&Vahti Omegaöljy.

Joulutouhuja kuvassa tarkkailee Osku, lähes 11-vuotias novascotiannoutaja. Seniorikoiran kuulo on jo heikennyt, mutta iloinen mieli pitää pojan virkeänä! Oskun ihminen Reija työskentelee Hankkijan Hyvinkään toimistolla puutarhapuolen tuoteryhmäpäällikkönä. Oskun ikätovereille suosittelemme Jahti&Vahti Kevyttä ja Jahti&Vahti Nivelravinnetta.

Immu ja Pätkis näyttävät mallia juhla-ajan pukeutumiseen! Immu on 11-vuotias englanninspringerspanieli ja Pätkis kuusivuotias dreeveri. Immulla on monen vuoden kokemus myymälätyöskentelystä ja karvakuono viihtyy yhtä hyvin sekä asiakkaiden kanssa, että metsässä. Pätkis arvostaa yli kaiken takkatulen loistetta ja metsästysreissuja. Molemmat pojat ovat jo vuosia syöneet Jahti&Vahti Kana ja riisi -nappulaa. Poikien omistaja Kimmo toimii Hankkijan Hämeenkyrön myymäläpäällikkönä.

Tässä on Bella, havannankoira Pöytyältä. Bellan omistaja Matti työskentelee Hankkijan viljakaupassa ja Bellakin on toisinaan Turun viljasiiloilla – silloin tosin luvassa on pesureissu, kun musta turkki pölyyntyy siilovierailuilla.