Jahti & VahtiArtikkelitJahti&Vahti-testiryhmään etsitään lisää kuonoja!

Jahti&Vahti-testiryhmään etsitään lisää kuonoja!

Suomen suosituin koiranruokasarja on jatkossa täysin kotimainen! Jahti&Vahti on keväästä 2022 alkaen kokonaan suomalaisvalmisteinen ja olemme uudistuksestamme erittäin ylpeitä. Asiantuntijamme ovat hioneet kotimaiset kuivaruuat vastaamaan jokaisen tassuttelijan tarpeisiin, niin kevyempää ravintoa kaipaavista seniorikoirista aina aktiiviseen työkäyttöön oleville metsästyskoirille.

Kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysideoita, jotta voimme entistä paremmin vastata suomalaisen koirakansan tarpeisiin. Tämän vuoksi tarjoamme mahdollisuuden hakea Jahti&Vahti-tuotekehitysryhmään ja päästä maistattamaan kotimaisia nappuloitamme ensimmäisten joukossa. Lue alta osallistumisohjeet ja hae mukaan testiryhmään!

Tahdon mukaan! Miten voin osallistua?

Täyttämällä oheisen lomakkeen ilmoittaudut halukkaaksi tuotekehitysryhmään ja voit saada kokeiluun yhden uutuuksistamme. Tarjoamme maistatukseen uusia kotimaisia kuivaruokiamme Jahti&Vahti Kana ja riisiä, Jahti&Vahti Energiaa sekä Jahti&Vahti Viljatonta. Koiranruokasarja on perusteellisen tuotesuunnittelumme tulos ja rinta rottingilla tarjoamme sitä testiin valikoiduille tassuttelijoille ympäri Suomen!

Kuulemme mielellämme kokemuksia ja palautetta testaamisen lomasta! Lähetämme erillisen palautelomakkeen myöhemmin. Toivottavasti jaat kokemuksiasi myös sosiaalisen median kanavissasi. Muistathan merkitä meidät julkaisuihin ja tarinoihisi, niin mekin huomaamme postaukset!

Jahti&Vahti-tiimi käy jokaisen hakemuksen yksilöllisesti läpi ja ilmoitamme mukaan valituille erikseen. Mikäli tällä kertaa et tullut valituksi, saattaa vuorosi koittaa maistatuksen muodossa kenties myöhemmin!

Täytäthän lomakkeen 31.3.2022 mennessä osallistuaksesi kotimaisten Jahti&Vahti-nappuloiden tuotekehitysryhmään. Ruokia on rajoitettu määrä. Tuotteiden toimitus testaajille organisoidaan huhtikuun 2022 aikana.