Jahti & VahtiTarjous!Entistä tuhdimmat työkoirien tarpeisiin

Entistä tuhdimmat työkoirien tarpeisiin

Jahti&Vahti Energia ja Jahti&Vahti Extra Energia ovat paljon liikkuvien ja raskasta työtä tekevien koirien tarpeisiin suunniteltuja erikoisruokia. Ne valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista.

Uudistuksen yhteydessä myös ruokien reseptejä muokattiin. Jahti&Vahti Energiassa ja Extra Energiassa on nostettu rasva- ja valkuaispitoisuuksia aikaisemmasta. Energiassa rasvaa on nykyisin 20% (aikaisemmin 16%) ja valkuaista 26% (aikaisemmin 23,5%) ja Extra Energiassa rasvaa 25% (aik. 24%) ja valkuaista 30% (aik. 28%).

Molemmat ruuat sisältävät hyvin sulavaa, suomalaista kananlihaa. Paljon energiaa sisältävän ruoan kananrasva on hyvin imeytyvää ja sulavaa. Ruokien amino- ja rasvahappokoostumus on aktiivikoiran tarpeita vastaava.

Käyttökoira tarvitsee myös runsaasti E-vitamiinia ruuan rasvapitoisuuden noustessa. Tämä on huomioitu molemmissa ruuissa, ja Jahti&Vahti Extra Energian E-vitamiinipitoisuus on peräti 500 mg / kg.

Ruuissa mahaa hellii ainutlaatuinen, patentoitu Progut®-valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä.